Яку платформу обрати для авторського онлайн-курсу?

Яку платформу обрати для авторського онлайн-курсу?

Що на сайтах? Чим замінити Тільду? 

Cайти майже всі наші клієнти створювалися на платформі Tilda. З візуальної точки зору вона ідеальна для освітніх курсів та проектів б'ють індустрії! Але є нюанс. 

Восени ми починаємо задумуватися над переїздом на іншу платформу, забезпечуючи час від українських розробників створити щось круте для освітніх проектів. З'явилося кілька нових платформ. Але жодна не відповідала на наш запит. 

У якийсь час я тестувала нові програми, які теоретично поєднують у собі сайт з особистим кабінетом. Тому що саме можливість зберігати матеріали з окремим доступом до кабінету і була основною вимогою. 

Який вихід для українського бізнесу, лідерів думок, спікерів, авторів, майстрів, а також корнерів і салонів знайдено? ❤️

Якщо потрібен простий по функціональному сайту: особистий блог, магазин, школа або курси, тоді варто звернути увагу на українську платформу - Weblium. На жаль, особистий кабінет в ній не запропонують, але є інші круті фішки, наприклад, запаролені сторінки.

Якщо ваш проект набув масштабів. Має більше трьох онлайн-курсів з окремим доступом, потім слід звернути увагу на платформу Wix. Завжди трохи плювалася від неї, але там з'явився суперовий особистий кабінет. На вас чекають прям неочікувані бонуси, наприклад, особистий додаток. Про це більш детально я розповідаю на персональних консультаціях. 

Авжеж, тепер ви знаєте, хто забезпечити вашому проєкту найкращий онлайн переїзд 👠 Звертайтеся! 

Підпишись @by_kozylina 🤍