Тренди графічного дизайну: класика, мінімалізм, ар-деко

Тренди графічного дизайну: класика, мінімалізм, ар-деко

Інноваційно кльових трендів 2023 буде достатньо: скляні текстури, повернення в 90-і та нульові, бруталізм поза правилами класичного дизайну, малюнки та абстракції, анімація та 3D моделі.

Розповім про улюблені. Естетичні. 

🔗 Ар-деко

Концепція: симетрія, геометричні візерунки, півтон, строкаті орнаменти, розкіш, шик. Така тенденція буде у тренді, оскільки вона перевірена часом. Скло та скляні структури в цьому стилі чудово поєднуються із застосуванням відтінків хрому.

Характерні деталі: 

• візерунчастий

• декоративний

• розлінований

• орнаментальний

Чудове поєднання у веб-дизайні, однак геометричні форми зменшують візуальну напругу з акцентом на витончених рішеннях. Форми цього стилю добре підходять для створення бренду, логотипу, особливо, якщо завдання виникне в мінімалізмі та багатій естетиці.

🔗 Мінімалізм

Про стиль, спрощення, перевірку видимого та функціонального навантаження, зручність у використанні. Супроводжується простими шрифтами й збалансованими відтінками. Найкращим рішенням при створенні дизайну є дотримання єдиного тону.

Нестандартні шрифти можна використовувати в розкішному стилі або мінімалізмі, крім того, нестандартні або перевернути літери прикрасити сторінку.

🔗 Шрифти із засічками

Шрифти з використанням засічок можуть здаватися простою справою, але ця невелика особливість є значним елементом. Ця тенденція пов'язана з класичним стилем письма, з елітою минулого та модою сучасності. Створюється ефект стійкості та візуальної структури, особливо якщо відбувається в оформленні посадкових сторінок сайтів або оформлені завдання презентації.

Підпишись @by_kozylina 🤍